مواد لازم:
عسل 100 گرم بستنی وانیلی 500 گرم پودر ژلاتین 3 ق غ
آرد 3 ق غ پنیر ماسکارپونه 300 گرم شیر عسلی 1 بسته
شیر 500 میلی لیتر تخم مرغ 3 عدد
طرز تهیه:
عسل را روی بخار کتری قرار میدهیم و شیر و تخم مرغهای زده شده را اضافه میکنیم. آرد را با کمی شیر مخلوط کرده و به این مواد اضافه میکنیم. بعد روی حرارت مستقیم قرار میدهیم. مرتب هم میزنیم تا کمی سفت شود و آن را از روی حرارت بر می داریم. بستنی و پنیر و شیر عسلی را با همزن زده و به مواد قبلی که سرد شده اضافه میکنیم. ژلاتین حل شده در 1/2 پیمانه آب به روش بن ماری را هم اضافه کرده و از صافی رد میکنیم ودر ظرف ریخته، در یخچال قرار میدهیم.
مطالب قشنگ و خوش مزه ای دارین