آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

دسر پاناکوتا

مواد لازم:

خامه         200 گرم          پودر ژلاتین      2 ق چ          نسکافه       2 ق چ 

شکر         55 گرم            آب جوش         4 ق س         وانیل         1/2 ق چ 

شیر         200 میلی لیتر

طرز تهیه: 

خامه و شیر و وانیل و شکر و نسکافه حل شده در آب جوش و ژلاتین را در ظرفی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود ولی نباید به جوش آید. از صافی رد کرده در قالب ریخته و در یخچال می گذاریم. 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی