مواد لازم:
آرد 250 گرم شیر ۳۵۰ میلی لیتر روغن مایع 110گرم
کره 60 گرم هل 1 ق چ گلاب 1/2 پیمانه
شکر 200 گرم زعفران 2 ق س
طرز تهیه:
شکر و شیر را روی حرارت قرار داده تا شکر در شیر حل شود ولی نباید قوام آید.در نهایت هل و گلاب و زعفران را اضافه میکنیم. آرد را تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد و کره و روغن را اضافه کرده و 5 دقیقه تفت میدهیم. از روی حرارت برداشته و شهد آماده را اضافه کرده و هم میزنیم تا سفت شود.بهتر است شهد خیلی داغ نباشد.
اگر خواستیم به صورت رولت درآوریم، باید وقتی داغ است روی نان میکادو بریزیم و رل کنیم. بعد ازاینکه 2 ساعت در یخچال بود، برش میدهیم.
میتوانیم آرد را کم تفت داده تا تغییر رنگ ندهد و به آن پودر کاکائو یا زعفران بیشتر و یا پودر زنجبیل اضافه کرد.