مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد آرد 100 گرم شکر 100 گرم
روغن مایع 4 قاشق چایخوری آب جوش 1/4 پیمانه وانیل 8/1 قاشق چایخوری
پکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده را جدا می کنیم. سفیده ها را می زنیم تا سفت شود. زرده ها را با شکر و وانیل و اب جوش 3 دقیقه می زنیم. سپس زرده ها را به سفیده ها اضافه کرده و با دست به صورت دورانی می زنیم. 2 قاشق از روغن مایع را اضافه می کنیم وبعد ارد را اضافه کرده و می زنیم. مواد را درسینی کاغذ انداخته و چرب کرده می ریزیم. در فر 220 درجه به مدت 10 الی 12 دقیقه بماند.
این مقدار برای یک سینی 30 در 40 مناسب است.اگر روی رولت چسبنده بود به علت این است که زرده خیلی زده شده است. در این صورت میتوان به مدت 2 دقیقه گریل را روشن کنید تا رویه رولت از حالت چسبندگی خارج شود.
برای استفاده در چیز کیک بعد از اینکه نان رولت خنک شد میتوانید به اندازه کف قالب مورد نظرتان برش داده و مصرف کنید. اگر خواستید به عنوان شیرینی استفاده کنید که باید از خامه استفاده کنید.
لا