آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نان رولت

مواد لازم:

تخم مرغ        4 عدد                        آرد                   100 گرم           شکر            100 گرم

روغن مایع     4 قاشق چایخوری          آب جوش            1/4 پیمانه         وانیل           8/1 قاشق چایخوری          

پکینگ  پودر    1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

زرده و سفیده را جدا می کنیم. سفیده ها را می زنیم تا سفت شود. زرده ها را با شکر و وانیل و اب جوش 3 دقیقه می زنیم. سپس زرده ها را به سفیده ها اضافه کرده و با دست به صورت دورانی می زنیم. 2 قاشق از روغن مایع را اضافه می کنیم وبعد ارد را اضافه کرده و می زنیم. مواد را درسینی کاغذ انداخته و چرب کرده می ریزیم. در فر 220 درجه به مدت 10 الی 12 دقیقه بماند.

این مقدار برای یک سینی 30 در 40 مناسب است.اگر روی رولت چسبنده بود به  علت این است که زرده خیلی زده شده است. در این صورت میتوان به مدت 2 دقیقه گریل را روشن کنید تا رویه رولت از حالت چسبندگی خارج شود.

برای استفاده در چیز کیک بعد از اینکه نان رولت خنک شد میتوانید به اندازه کف قالب مورد نظرتان برش داده و مصرف کنید. اگر خواستید به عنوان شیرینی استفاده کنید که باید از خامه استفاده کنید.

 

  

 

 

 لا

  • ۹۳/۱۱/۱۶

نان رولت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی