مواد لازم برای خمیر:
بادام آسیاب شده 30 گرم پودر شکر 2 ق س کره سرد 150 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد آب سرد 1 تا 2 ق س آرد 250 گرم
نمک کمی
مواد کرم کاستارد:
شیر 1 پیمانه نشاسته ذرت 2 ق س وانیل 1 ق چ
شکر 1/4 پیمانه زرده تخم مرغ 2 عدد کره 2 ق غ
مواد رویه:
شاه توت 400 گرم آب شاه توت 1 پیمانه شکر 50 گرم
وانیل 1/2 ق چ آرد ذرت 30 گرم کره 20 گرم
طرز تهیه:
پودر بادام و نمک و آرد و کره و شکر را در غذاساز ریخته و قدری که مخلوط شد، زرده و آب را اضافه کرده، مخلوط میکنیم.خمیر آماده شده را نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد با وردنه باز کرده و در قالب چرب شده میگذاریم و با چنگال سوراخهایی روی آن ایجاد میکنیم. مجددا نیم ساعت در یخچال بماند. بعد در فر 200 درجه 20 دقیقه بماند. پودر بادام هم نداشتید مشکلی ایجاد نمیشود. اگر در حین پخت خمیر پف کرد بعد از 10 دقیقه میتوانید در فر را باز کرده و دوباره روی خمیر چنگال بزنید و دوباره در فر بگذارید.
برای درست کردن خمیر میتوان به جای زرده از تخم مرغ کامل استفاده کرد.
برای آماده کردن کرم کمی از شیر و زرده تخم مرغها و نیمی از شکر و وانیل و نشاسته را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم. نیمی از شکر و بقیه شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم وقتی جوش آمد مواد مخلوط شده را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا سفت شود و در نهایت کره را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.
کرم آماده شده و سرد شده را روی خمیر سرد شده ریخته ودر یخچال قرار میدهیم.
میتوان به جای کرم کاستارد از کرم پاتیسیر استفاده کرد.
برای درست کردن رویه آرد ذرت و شکر و آب شاه توت را مخلوط کرده روی حرارت قرار داده و هم میزنیم تا غلیظ شود. بعد شاه توت و وانیل و کره را اضافه میکنیم.
بعد هم رویه آماده را میریزیم. دسر را 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خنک و آماده شود.
به جای رویه میتوان از شاتوت و ژله استفاده کرد.