آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم: 

شیر      1 پیمانه          پود کاکائو        1 ق س       پنیر ماسکارپونه     1/4 پیمانه

شکر     1/3 پیمانه      پودر نسکافه      1 ق س      بیسکویت              مقدار لازم

آرد       1/4 پیمانه.      خامه قنادی      ۱/۵ پیمانه

طرز تهیه: 

شیر و شکر وارد و پودر کاکائو و نسکافه را دار ظرفی مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا سفت شود. بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم پنیر خامه ای و خامه را اضافه می کنیم. بیسکویت های خرد شده را داخل ظرف تک نفره ریخته و مخلوط بالا را هم ریخته و با شکلات تزئین میکنیم.

در این دسر میتوان از پودر نارگیل و پودر فندق هم استفاده کرد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی