مواد لازم:
شیر 1 پیمانه پود کاکائو 1 ق س پنیر ماسکارپونه 1/4 پیمانه
شکر 1/3 پیمانه پودر نسکافه 1 ق س بیسکویت مقدار لازم
آرد 1/4 پیمانه. خامه قنادی ۱/۵ پیمانه
طرز تهیه:
شیر و شکر وارد و پودر کاکائو و نسکافه را دار ظرفی مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا سفت شود. بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم پنیر خامه ای و خامه را اضافه می کنیم. بیسکویت های خرد شده را داخل ظرف تک نفره ریخته و مخلوط بالا را هم ریخته و با شکلات تزئین میکنیم.
در این دسر میتوان از پودر نارگیل و پودر فندق هم استفاده کرد.