مواد لازم:
پودر بیسکویت 400 گرم کره 150 گرم
مواد رویه:
پنیر ماسکارپونه 300 گرم خامه قنادی 300 گرم ژلاتین 1.5 ق س
کرم پاتیسیر 150 گرم پودر قهوه 2 ق غ
طرز تهیه:
کره ذوب شده و پودر بیسکویت را مخلوط کرده و در قالب کمربندی به قطر 20 سانت ریخته و پرس میکنیم و در یخچال به مدت 1 ساعت قرار میدهیم.
برای درست کردن رویه پنیر و خامه و قهوه حل شده در 2 قاشق آب و کرم پاتیسیر را مخلوط کرده و ژلاتین حل شده در 1/4 پیمانه آب را اضافه کرده و بعد از 1 ساعت روی مواد قبلی در قالب میریزیم و دوباره در یخچال قرار میدهیم.
ژلاتین باید به روش بن ماری در آب حل شود. خامه قنادی خامه شیرین شده است و برای این مقدار خامه تقریبا 100 گرم شکر لازم است. بیسکویت باید ساده باشد.