آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

پودر بیسکویت      400 گرم        کره              150 گرم

مواد رویه:

پنیر ماسکارپونه    300 گرم        خامه قنادی     300 گرم          ژلاتین         1.5 ق س

کرم پاتیسیر         150 گرم        پودر قهوه      2 ق غ  

طرز تهیه:

کره ذوب شده و پودر بیسکویت را مخلوط کرده و در قالب کمربندی به قطر 20 سانت ریخته و پرس میکنیم و در یخچال به مدت 1 ساعت قرار میدهیم.

برای درست کردن رویه پنیر و خامه و قهوه حل شده در 2 قاشق آب و کرم پاتیسیر را مخلوط کرده و ژلاتین حل شده در 1/4 پیمانه آب را اضافه کرده و بعد از 1 ساعت روی مواد قبلی در قالب میریزیم و دوباره در یخچال قرار میدهیم.

ژلاتین باید به روش بن ماری در آب حل شود. خامه قنادی خامه شیرین شده است و برای این مقدار خامه تقریبا 100 گرم شکر لازم است. بیسکویت باید ساده باشد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی