آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نان مربایی

مواد لازم:

مایه خمیر       1 ق س           شکر        60 گرم                 تخم مرغ      1 عدد 

روغن مایع      3 ق س            شیر        180 میلی لیتر         آرد            400 گرم 

نمک             1/8 ق چ          مارمالاد    مقدار لازم 

طرز تهیه:

مقداری از شیر و 1 ق ازشر و  مایه خمیر را مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا عمل آید. بقیه شکر و شیر و نمک و تخم مرغ را مخلوط کرده و نصف روغن مایع و مایه خمیر عمل آمده را اضافه کرده و آرد را اضافه کرده ورز میدهیم و بقیه روغن مایع را هم اضافه میکنیم و در ظرفی قرار میدهیم تا خمیر دو برابر شود تقریبا 1 ساعت طول میکشد. بعد از 1 ساعت قالب را چرب کرده و کاغذ  روغنی انداخته و حدود 40 گرم از خمیر برداشته و به صورت نوار باریکی درآورده و دو تایی با هم می تابیم .

در قالب با کمی فاصله میگذاریم.

بعد از 25 دقیقه استراحت وسط نان را مارمالاد قرار داده و یک زرده و کمی زعفران مخلوط شده را روی نانها مالیده و در فر 190 درجه 25 الی 30 دقیقه بماند. در فر کاسه آب قرار دهید. میتوان خمیرها را تک تک در سینی گذاشت. این مقدار مواد 9 عدد نان به این حالت میدهد.

  • ۹۴/۰۴/۰۳

نان مربایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی