مواد لازم:
مایه خمیر 1 ق س شکر 60 گرم تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 3 ق س شیر 180 میلی لیتر آرد 400 گرم
نمک 1/8 ق چ مارمالاد مقدار لازم
طرز تهیه:
مقداری از شیر و 1 ق ازشر و مایه خمیر را مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا عمل آید. بقیه شکر و شیر و نمک و تخم مرغ را مخلوط کرده و نصف روغن مایع و مایه خمیر عمل آمده را اضافه کرده و آرد را اضافه کرده ورز میدهیم و بقیه روغن مایع را هم اضافه میکنیم و در ظرفی قرار میدهیم تا خمیر دو برابر شود تقریبا 1 ساعت طول میکشد. بعد از 1 ساعت قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته و حدود 40 گرم از خمیر برداشته و به صورت نوار باریکی درآورده و دو تایی با هم می تابیم .
در قالب با کمی فاصله میگذاریم.
بعد از 25 دقیقه استراحت وسط نان را مارمالاد قرار داده و یک زرده و کمی زعفران مخلوط شده را روی نانها مالیده و در فر 190 درجه 25 الی 30 دقیقه بماند. در فر کاسه آب قرار دهید. میتوان خمیرها را تک تک در سینی گذاشت. این مقدار مواد 9 عدد نان به این حالت میدهد.