آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نان شیرمال

مواد لازم:

آب       1 پیمانه      مخمر     2 ق س         تخم مرغ        1 عدد

شکر    1 پیمانه       شیر      1 پیمانه         روغن مایع     1 و 1/4 پیمانه  

آرد      7 پیمانه      نمک        1/4 ق چ

طرز تهیه:

آب ولرم و مخمر و 2 قاشق از شکر را مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا عمل آید. شیر ولرم و شکر و تخم مرغ و نمک را مخلوط کرده و مایه خمیر آماده را اضافه میکنیم. به تناوب آرد و روغن مایع را اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد. این نان کمی ورز بیشتری میخواهد. این خمیر 1 ساعت استراحت کند. بعد از استراحت خمیر را چانه کرده و در سینی چرب شده با دست به صورت مستطیل یا دایره باز میکنیم. 20 دقیقه استراحت کند. روی نان را مخلوط زرده و زعفران مالیده و در فر 190 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه بماند. یک ظرف آب هم در فر قرار دهیم.

این مقدار مواد تقریبا 8 نان در ابعد 20 در 10 میدهد. میتوانید تخم مرغ کوچک بردارید و مقدار شیر و آب و مایه خمیر را نصف کرده و آرد کمتری هم استفاده خواهد شد. میتوان روی نانها را قبل از قرار دادن در با پودر پسته و یا کنجد تزئین کرد. این نان را میتوان به صورت مستطیلی ساده درست کرد و یا به صورت گیس باف و یا هر مدل دیگری درست کرد.

  • ۹۳/۱۲/۰۶

نان شیرمال

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی