مواد لازم:
آب 1 پیمانه مخمر 2 ق س تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 پیمانه شیر 1 پیمانه روغن مایع 1 و 1/4 پیمانه
آرد 7 پیمانه نمک 1/4 ق چ
طرز تهیه:
آب ولرم و مخمر و 2 قاشق از شکر را مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا عمل آید. شیر ولرم و شکر و تخم مرغ و نمک را مخلوط کرده و مایه خمیر آماده را اضافه میکنیم. به تناوب آرد و روغن مایع را اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد. این نان کمی ورز بیشتری میخواهد. این خمیر 1 ساعت استراحت کند. بعد از استراحت خمیر را چانه کرده و در سینی چرب شده با دست به صورت مستطیل یا دایره باز میکنیم. 20 دقیقه استراحت کند. روی نان را مخلوط زرده و زعفران مالیده و در فر 190 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه بماند. یک ظرف آب هم در فر قرار دهیم.
این مقدار مواد تقریبا 8 نان در ابعد 20 در 10 میدهد. میتوانید تخم مرغ کوچک بردارید و مقدار شیر و آب و مایه خمیر را نصف کرده و آرد کمتری هم استفاده خواهد شد. میتوان روی نانها را قبل از قرار دادن در با پودر پسته و یا کنجد تزئین کرد. این نان را میتوان به صورت مستطیلی ساده درست کرد و یا به صورت گیس باف و یا هر مدل دیگری درست کرد.