مواد لازم:
کورن فلکس 2 پیمانه شکلات 150 گرم کره 40 گرم
مواد رویه:
کرم پاتیسیر 150 گرم پنیر ماسکارپونه 200 گرم شیر عسلی 1 قوطی
پودر ژلاتین 3 ق چ آب 120 میلی لیتر
طرز تهیه:
ابتدا شکلات را ذوب کره و کره را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و کورن فلکس را اضافه کرده و در کف قالب چرب شده پهن میکنیم. قالب را نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم.
پنیر و کرم پاتیسیر و ژلاتین حل شده در آب و شیر عسلی را با همزن زده و روی مواد قبلی ریخته ودر یخچال قرار میدهیم .بعد از 4 ساعت برای سرو آماده است. میتوان به جای شیرعسلی و کرم پاتیسیر از خامه و شکر استفاده کرد.
- ۹۴/۰۵/۱۴