آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم: 

کورن فلکس        2 پیمانه        شکلات                 150 گرم           کره                40 گرم

مواد رویه:

کرم پاتیسیر        150 گرم      پنیر ماسکارپونه      200 گرم           شیر عسلی      1 قوطی

پودر ژلاتین         3 ق چ           آب                      120 میلی لیتر   

طرز تهیه: 

ابتدا شکلات را ذوب کره و کره را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و کورن فلکس را اضافه کرده و در کف قالب چرب شده پهن میکنیم. قالب را نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم.

پنیر و کرم پاتیسیر و ژلاتین حل شده در آب و شیر عسلی را با همزن زده و روی مواد قبلی ریخته ودر یخچال قرار میدهیم .بعد از 4 ساعت برای سرو آماده است. میتوان به جای شیرعسلی و کرم پاتیسیر از خامه و شکر استفاده کرد.

  • ۹۴/۰۵/۱۴

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی