مواد لازم:
ژله دلخواه 1 بسته آب جوش 3/4 لیوان بستنی وانیلی 1/2 لیوان
طرز تهیه:
پودر ژله را در آب جوش حل کرده و روی حرارت کتری قرار میدهیم تا کاملا صاف شود. بعد بستنی به دمای محیط رسیده را اضافه کرده ولی خیلی هم نمیزنیم. ژله را در ظرف مستطیلی بزرگی که سلفون انداخته ایم میریزیم و به مدت 45 دقیقه در یخچال بماند. بعد برشهایی به عرض تا 2 سانت زده و رل کرده و در ظرفی قرار میدهیم.
میتوان 1 بسته ژله آلوئه ورا را که در 1/5 لیوان آب جوش حل کرده ایم و کاملا سرد شده را کنار این رلها بریزیم و مجددا در یخچال می گذاریم.
بهتر است برای زیبایی بیشتر کار ژله به کار رفته رنگ تیره داشته باشد مثل ژله انار یا بلوبری
در دستور اصلی به جای بستنی 75 گرم مارشالو میباشد.