آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نان کراواسان

مواد لازم:

آرد       4 پیمانه          مایه خمیر            1 ق س           شیر         1 پیمانه

شکر     1/2 پیمانه      تخم مرغ              3 عدد              کره         100 گرم

نمک      1/4 ق چ        کرم پاتیسیر          1 پیمانه

مواد رویه:

شهد     1/2 ق س       زرده تخم مرغ       1 عدد              کنجد        مقدار لازم

طرز تهیه:

شیر ولرم( 37 درجه ) و 1 قاشق شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده و کنار می گذاریم. شکر و کره و نمک و تخم مرغها را باهمزن دستی زده و مایه خمیر آماده را اضافه میکنیم.آرد را اضافه کرده و ورز میدهیم تا زمانیکه به دست نچسبد. خمیر 1 ساعت بماند. بعد خمیر را باز کرده و به صورت مثلثی برش داده در قسمت بزرگتر کرم پاتیسیر ریخته و میپیچیم. در سینی چرب شده قرار داده و 20 دقیقه بماند. مواد رویه را مخلوط کرده و روی نان میمالیم و کنجد یا پودر پسته میریزیم. در فر 180 درجه 15 الی 20 دقیقه بماند. اگر خواستیم کراواسان شکلاتی داشته باشیم به جای کرم پاتیسیر چیپس شکلات میریزیم. این مقدار مواد 27 عدد نان میدهد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی