آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نان اسکون

مواد لازم:

آرد          280 گرم           پودر قند        50 گرم          بیکینگ پودر         2 ق.چ

نمک         1/2 ق.چ            کره             75 گرم          تخم مرغ             1 عدد  

وانیل       1/3 ق.چ             خامه           110 گرم

مواد لازم برای رویه نان :

خامه       1 ق.س                زرده تخم مرغ         یک عدد 

طرز تهیه:

در ظرفی آرد را به همراه پودر قند، بیکینگ پودر و نمک با هم مخلوط کنید. کره تکه تکه شده را نیز اضافه کنید. با دست مواد را به شکل پودر درآورید.

در ظرف دیگری خامه، تخم مرغ ، وانیل را با قاشق مخلوط کرده و وسط آرد را کمی گود کنید.این مایه را وسط آرد بریزید.این مخلوط را با دست ورز دهید تا خمیر چسبناکی به دست آید. خمیر را با ضخامت 2 سانتیمتر باز کرده و قالب های گرد بزنید. در سینی کنار هم بچینید و با حرارت 190 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید. قبل از اینکه در فر بگذارید رویه آنها را نیز بزنید. برای رویه میتوان فقط خامه یا زرده و 1 ق شیر استفده کرد.این نان را به همراه کره و مربا و یا خامه و مربا میل کنید

  • ۹۵/۰۴/۰۷

نان اسکون

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی