مواد لازم:
آرد 280 گرم پودر قند 50 گرم بیکینگ پودر 2 ق.چ
نمک 1/2 ق.چ کره 75 گرم تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/3 ق.چ خامه 110 گرم
مواد لازم برای رویه نان :
خامه 1 ق.س زرده تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه:
در ظرفی آرد را به همراه پودر قند، بیکینگ پودر و نمک با هم مخلوط کنید. کره تکه تکه شده را نیز اضافه کنید. با دست مواد را به شکل پودر درآورید.
در ظرف دیگری خامه، تخم مرغ ، وانیل را با قاشق مخلوط کرده و وسط آرد را کمی گود کنید.این مایه را وسط آرد بریزید.این مخلوط را با دست ورز دهید تا خمیر چسبناکی به دست آید. خمیر را با ضخامت 2 سانتیمتر باز کرده و قالب های گرد بزنید. در سینی کنار هم بچینید و با حرارت 190 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید. قبل از اینکه در فر بگذارید رویه آنها را نیز بزنید. برای رویه میتوان فقط خامه یا زرده و 1 ق شیر استفده کرد.این نان را به همراه کره و مربا و یا خامه و مربا میل کنید