مواد لازم:
آرد 3 پیمانه روغن مایع 2 ق غ آب 1و1/8 پیمانه
نمک 1 ق چ مایه خمیر 1و1/2 ق چ شکر 1و1/2ق چ
طرز تهیه:
مایه خمیر و شکر را در آب ولرم ریخته و روغن مایع و نمک و آرد را هم اضافه کرده و با سر خمیر زن همزن میزنیم.البته نصف پیمانه از آرد را نگه دارید. 10 دقیقه باید اینکار راادامه داد و اگر خمیر چسبنده بود باید بقیه آرد و حتی آرد بیشتری استفاده نمود. این خمیر باید در کاسه چرب شده به مدت نیم ساعت بماند. از خمیر به اندازه نارنگی کوچک برداشته و با وردنه باز کرده و در سینی چرب شده قرار میدهیم مجددا نیم ساعت استراحت کند و در فر 250 درجه که نیم ساعت قبل روشن شده به مدت 10 دقیقه بپزد. نباید زیر نان تغییر رنگ دهد. این نان پف کرده و به صورت دو لایه خواهد شد.