آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نان پیتا

مواد لازم:

آرد      3 پیمانه    روغن مایع     2 ق غ                آب        1و1/8 پیمانه 

نمک    1 ق چ      مایه خمیر      1و1/2 ق چ       شکر      1و1/2ق چ

طرز تهیه:

مایه خمیر و شکر را در آب ولرم ریخته و روغن مایع و نمک و آرد را هم اضافه کرده و با سر خمیر زن همزن میزنیم.البته نصف پیمانه از آرد را نگه دارید. 10 دقیقه باید اینکار راادامه داد و اگر خمیر چسبنده بود باید بقیه آرد و حتی آرد بیشتری استفاده نمود. این خمیر باید در کاسه چرب شده به مدت نیم ساعت بماند. از خمیر به اندازه نارنگی کوچک برداشته و با وردنه باز  کرده و در سینی چرب شده قرار میدهیم مجددا نیم ساعت استراحت کند و در فر 250 درجه که نیم ساعت قبل روشن شده به مدت 10 دقیقه بپزد. نباید زیر نان تغییر رنگ دهد. این نان پف کرده و به صورت دو لایه خواهد شد.

  • ۹۹/۰۱/۱۲

نان پیتا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی