آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

شیر.                ۳۰۰ گرم         شکر.                   ۲۵ گرم         نشاسته ذرت                  ۲۰ گرم 

ارد.                  ۱۵ گرم          خامه صبحانه       ۱۵۰ گرم        کرم بیسکویت لوتوس     ۵۰ گرم

خامه قنادی      ۱۰۰ گرم          کیک اسفنجی        ۱ عدد

طرز تهیه:

شیر و نشاسته ذرت و ارد و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود. بعد خامه صبحانه را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط غلیظ شود. خامه قنادی را فرم داده و به آن کرم بیسکویت را اضافه میکنیم. بعد از اینکه مخلوط اولیه سرد شد با خامه فرم گرفته مخلوط میکنیم. در ظرف مورد نظر یک لایه کیک قرار میدهیم. بعد از مواد یک لایه میریزیم. میتوانیم دوباره یک لایه کیک قرار دهیم و دوباره مخلوط خامه را میریزیم.

میتوان این دسر را به صورت تک نفره درست کرد. میتوان به جای کیک از بیسکویت لوتوس استفاده کرد. 

ضخامت لایه کیک ۱ سانت باشد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی