مواد لازم:
ارد سفید ۱۲۵ گرم ارد برنج ۱۲۵ گرم ارد نخودچی ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۱۵۰ گرم کره ۵۰ گرم
مواد لازم برای شهد:
آب ۳ پیمانه شکر ۳ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه
هل ۱ ق چ زعفران ۳ ق غ
طرز تهیه:
آب و شکر را مخلوط کرده و تازمانی که جوش نیامده هم نزنید وقتی جوش آمد گلاب و پودر هل و زعفران را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
ابتدا اردها را به صورت جداگانه الک کرده و بعد ارد سفید را ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت میدهیم و بعد ارد برنج را اضافه میکنیم و بعد از ۵ الی ۱۰ دقیقه ارد نخودچی را اضافه کرده و ۵ الی ۱۰ دقیقه تفت میدهیم. در نهایت دوباره آردها را الک کنید.
دوباره آردها را در قابلمه ریخته و روغن را کم کم اضافه کرده و کره را هم اضافه میکنیم. البته شاید کره بیشتری مصرف شود یا این مقدار کره زیاد باشد. بعد از اضافه کردن روغن و کره ۵ الی ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید و اگر دوست دارید تیره تر شود بیشتر هم بزنید.
طی دو مرحله شهد آماده را اضافه کنید، این حلوا کمی شل است ولی نگران نباشید حلوا را هم بزنید تا به غلظت برسد