مواد لازم:
ارد ۲ پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه شیره انگور ۱/۲ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه آب ۲ پیمانه روغن مایع مقدار لازم
گلاب ۱/۴ پیمانه هل کمی زعفران دمکرده مقدارلازم
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه:
شیر را کم کم به ارد اضافه کنید تا به صورت خرده نان دارید بعد از ابکش استیل رد کنید و در تابه کمی تفت دهید تا بوی خامی ارد گرفته شود ولی رنگ ارد تغییر نکند. روغن مایع را اضافه کرده و تفت دهید )مرتب هم بزنید تا نسوزد( تا رنگ آن بیسکوییت شود سپس شربت آماده و شیره انگور و کره را اضافه کنید و بعد هم زعفران و هل و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا جمع بشه و آماده سرو