مواد لازم:
آلبالو ۱ کیلو شکر ۱.۵ کیلو
آب ۱.۵ لیوان جوهر لیمو کمی
طرز تهیه:
آلبالو را شسته و هسته آن را جدا کنید و به همراه شکر و آب روی حرارت قرار دهید وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده و مراقب باشید تا سر ریز نکند و کف روی طرف را بگیرید.بعد از ۱ ساعت که جوشید شربت را به کمک یک صافی از آلبالو جدا کنید. کمی از شربت در ظرف بماند تا بقیه مواد تبدیل به مربا شود بعد از ۱۰ دقیقه جوهر لیمو ریخته و حرارت را خاموش کنید. به این ترتیب مربا و شربت آماده خواهد شد