مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد کره ۴۰ گرم شیر ۱۷۰ گرم
مایه خمیر ۴ گرم شکر ۳۵ گرم ارد مقدار لازم
مواد کرم:
تخم مرغ ۱ عدد کره ۲۵ گرم شیر ۱۰۰ گزم
نشاسته ذرت ۱۵ گرم شکر ۳۰ گرم وانیل کمی
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
نیمی از شیر ولرم و ۱ قاشق از شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا عمل آید. تخم مرغ و کره نرم شده را به همراه شکر و بقیه شیر مخلوط کرده و مایه خمیر عمل آمده را اضافه کرده و ارد را اضافه می کنیم ورز میدهیم تا خمیر یکدستی درست شود . این خمیر ۱ ساعت در جای گرم بماند.
برای درست کردن کرم داخلی شیر سرد را با نشاسته مخلوط کرده و تخم مرغ و شکر مخلوط شده را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا غلیظ شود. حرارت را خاموش کرده و کره و وانیل را اضافه میکنیم. بعد پنیر را اضافه کرده و ود یخچال قرار میدهیم.
از خمیر به اندازه ۴۵ گرم( یک نارنگی کوچک) برداشته و به صورت مستطیل باز کرده و از خمیر کمی روی آن قرار میدهیم و خمیر را رول کرده در سینی فر چرب شده و کاغذ انداخته قرار میدهیم. این خمیر نیم ساعت بماند.روی نان زرده تخم مرغ و ۱ ق شیر مخلوط شده میمانیم و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه باشد تا نان آماده شود. حتما در فر یک ظرف آب گذاشته شود.