مواد لازم:
شکر 40گرم آب 1پیمانه خمیر مایه 1ق غ
تخم مرغ 1 عدد نمک 1 ق چ روغن مایع 40 گرم
آرد 400گرم زعفران 2 ق س کره سرد مقدار لازم
مار مالاد به میزان لازم زرده 1 عدد مغز کدو برای تزیین
طرز تهیه:
۱ قاشق از شکر +آب+خمیر مایه را با یک دیگر مخلوط کرده تا به عمل آید
تخم مرغ و بقیه شکر و روغن و زعفران را مخلوط کرده و خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم.
آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر لطیفی به دست آید 10دقیقه ورز میدهیم سپس با پوشش استراحت میدهیم تا حجم آن دو برابر شود
بعد پف خمیر را گرفته و گلوله های 25 گرمی برداشته وسط آن یک قطعه کره سرد و مقداری مارمالاد قرار داده و دور تا دور قالب و وسط آن چیده و 20 دقیقه استراحت داده و بعد رو مال زرده تخم مرغ زده و داخل فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم.