آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نان پروتئین

مواد لازم:

آرد         ۶۰۰ گرم        مخمر              ۱۵ گرم         پودر آب پنیر            ۱۰ گرم

نمک       ۱۰ گرم           شکر               ۲۰ گرم         ارد ذرت                  ۳۰ گرم

کره        ۵۰ گرم           شیرخشک       ۲۰ گرم         سفیده تخم مرغ      ۱ عدد

طرز تهیه:

مواد خشک را مخلوط کرده و سفیده و کره و آب را اضافه میکنیم ) اب را کم کم اصافه کنید (و ۱۵ دقیقه ورز میدهیم. نیم ساعت استراحت کند. خمیر را چانه کرده و به حالت دلخواه درآورده و در سینی چرب شده و کاغذ انداخته قرار میدهیم، مجدد ۱ ساعت استراحت کند بعد در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. در فر حتما ظرف آب باشد.

میتوان به این نان تخم کتان و پرک جو و روگن هم اضافه کرد.

این نان را میتوان در قالب لوف ریخت و به صورت نان تست دراورد.

به جای کره میتوان روغن مایع استفاده کرد.

در همه نانها میتوان از بهبود دهنده استفاده کرد.

یک روش خانگی برای درست کردن بهبوددهنده این است که ۲۰ گرم از ارد مورد نیاز را با ۱۰۰ گرم آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به غلظت فرنی برسد بعد ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این زمان میتوان به عنوان بهبوددهنده از این مایه استفاده کرد. تا ۲ روز هم قابل نگهداری در یخچال است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی