آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

روغن مایع          ۵۰ گرم        شیر         ۵۰ گرم            ارد               مقدار لازم

تخم مرغ             ۲ عدد        شکر         ۶۰ گرم            زعفران         ۲ ق چ

مایه خمیر           ۱ ق غ         آب           ۵۰ گرم            کرمفیل        مقدار لازم

مارمالاد سیب      مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا مایه خمیر را به همراه ۱ ق از شکر و  ۱ ق ارد به آب ولرم اضافه میکنیم تا عمل آید. تخم مرغ ها و بقیه شکر و روغن مایع و مایه خمیر آماده را در ظرفی مخلوط کرده و ارد را اضافه میکنیم تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد. خمیر را  ۱۰ دقیقه باید ورز داد.تقریبا بین ۳۵۰ گرم تا ۴۵۰ گرم ارد مصرف خواهد شد.خمیر نیم ساعت در محیط بماند تا خمیر به عمل آید. بعد خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلی باز کرده و خمیر را به عرض ۸ سانتیمتر برش میدهیم. روی یک نوار دو ردیف مارمالاد به کمک قیف به فاصله میریزیم و یک نوار دیگر از خمیر را روی ان قرار داده و کناره های خمیر را به هم وصل میکنیم و روی خمیر مابین ردیف های مارمالاد با قیف کرمفیل میریزیم. دوباره ۱ ساعت استراحت کند و بعد رو مال زرده تخم مرغ مالیده و میتوان کنجد پاشیده و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا روی نان ها طلایی شود. در فر یک ظرف آب قرار دهید. بعد از سرد شدن به اندازه دلخواه برش می دهیم و میتوان به کمک برس شربت بار روی نانها  مالید و پودر پسته بپاشید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی