آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

شور مخلوط

مواد لازم:

گل کلم       ۱ عدد             خیار             ۵ عدد          هویج      ۵ عدد

کرفس        ۱ ساقه           سرکه            ۱ پیمانه        آب          ۷ پیمانه

سیر           ۴ حبه            شوید            مقداری         ترخان     مقداری

نمک          ۱/۳ پیمانه       فلفل تند       مقداری

طرز تهیه:

گل کلم و خیار و هویج و کرفس را شسته و به طور کامل خشک کنید. سپس آنها را خرد کنید. میتوان برگ های کرفس را هم در شور استفاده کرد.

آب را به جوش آورید و سرکه و نمک را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه بجوشد. آب را کنار بگذارید تا سرد شود.

مواد خرد شده را مخلوط کرده به همراه سیر و سبزیجات و فلفل در شیشه بریزید و آب جوشیده و سرد شده را روی ان بریزید. در شیشه را بسته و چند روز در بیرون یخچال باشد و بعد در یخچال نگهداری کنید.

حتما روی مواد آب به قدر کافی باشد. بعد از ۱ روز در شیشه ها را باز کرده و اگر آب روی مواد نیست کمی اب جوشیده به آن اصافه کنید. کلم و کرفس و خیار و هویج حتما خشک باشد تا کپک نزند.

اگر شوید و ترخان خشک باشد بهتر است.میتوان خیارها را خرد کرد و یا به صورت درسته در شیشه قرار داد. 

  • ۰۱/۱۰/۱۴

شور مخلوط

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی