مواد لازم:
گل کلم ۱ عدد خیار ۵ عدد هویج ۵ عدد
کرفس ۱ ساقه سرکه ۱ پیمانه آب ۷ پیمانه
سیر ۴ حبه شوید مقداری ترخان مقداری
نمک ۱/۳ پیمانه فلفل تند مقداری
طرز تهیه:
گل کلم و خیار و هویج و کرفس را شسته و به طور کامل خشک کنید. سپس آنها را خرد کنید. میتوان برگ های کرفس را هم در شور استفاده کرد.
آب را به جوش آورید و سرکه و نمک را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه بجوشد. آب را کنار بگذارید تا سرد شود.
مواد خرد شده را مخلوط کرده به همراه سیر و سبزیجات و فلفل در شیشه بریزید و آب جوشیده و سرد شده را روی ان بریزید. در شیشه را بسته و چند روز در بیرون یخچال باشد و بعد در یخچال نگهداری کنید.
حتما روی مواد آب به قدر کافی باشد. بعد از ۱ روز در شیشه ها را باز کرده و اگر آب روی مواد نیست کمی اب جوشیده به آن اصافه کنید. کلم و کرفس و خیار و هویج حتما خشک باشد تا کپک نزند.
اگر شوید و ترخان خشک باشد بهتر است.میتوان خیارها را خرد کرد و یا به صورت درسته در شیشه قرار داد.