آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

ترشی مشهدی

مواد لازم:

گل کلم        ۱ کیلو          هویج          ۴ عدد             گوجه فرنگی        ۴ کیلو

کرفس         ۱ ساقه         سرکه          ۲ لیوان            نمک                   ۷ ق چ

سیر            ۱ بوته            فلفل          مقدار لازم

طرز تهیه:

گوجه ها را شسته و خرد کرده و در قابلمه ای ریخته و با درب بسته روی حرارت قرار دهید تا پخته شود و سپس ان ها را در صافی بریزید. گل کلم و هویج و ساقه کرفس را شسته و خرد کنید و کنار بگذارید تا آب آن خوب گرفته شود و کاملا خشک شود تا ترشی کپک نزند.

آب گوجه فرنگی را به همراه نمک و سرکه روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشد. بعد حرارت را خاموش کرده و کمی که خنک شد روی بقیه مواد بریزید و بعد از اینکه کاملا خنک شد در شیشه ریخته و درب آن را ببندید و در یخچال قرار دهید، بعد از ۲ هفته ترشی شما آماده است.

میتوانید کمی از برگهای کرفس را خرد کرده و در ترشی استفاده کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی