مواد لازم:
گل کلم ۱ کیلو هویج ۴ عدد گوجه فرنگی ۴ کیلو
کرفس ۱ ساقه سرکه ۲ لیوان نمک ۷ ق چ
سیر ۱ بوته فلفل مقدار لازم
طرز تهیه:
گوجه ها را شسته و خرد کرده و در قابلمه ای ریخته و با درب بسته روی حرارت قرار دهید تا پخته شود و سپس ان ها را در صافی بریزید. گل کلم و هویج و ساقه کرفس را شسته و خرد کنید و کنار بگذارید تا آب آن خوب گرفته شود و کاملا خشک شود تا ترشی کپک نزند.
آب گوجه فرنگی را به همراه نمک و سرکه روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشد. بعد حرارت را خاموش کرده و کمی که خنک شد روی بقیه مواد بریزید و بعد از اینکه کاملا خنک شد در شیشه ریخته و درب آن را ببندید و در یخچال قرار دهید، بعد از ۲ هفته ترشی شما آماده است.
میتوانید کمی از برگهای کرفس را خرد کرده و در ترشی استفاده کنید.