آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

باسلق

مواد لازم:

 آب            1.5پیمانه         پودر نشاسته        1 پیمانه         جوهر لیمو        1/4 ق چ          

شکر          2پیمانه             پودر نارگیل          1/2 پیمانه     گلاب              1/2پیمانه

گردو           مقدار لازم        روغن                 1 ق غ 

طرز تهیه:

آب و نشاسته و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم. بعد از کمی غلیظ شدن گلاب و روغن و جوهر لیمو را اضافه کرده و هم میزنیم تا سفت شود. بعد از کمی سرد شدن دست را چرب کرده و کمی از مواد را به صورت گلوله درآورده و در پودر نارگیل می غلتانیم و با گردو تزیین میکنیم. 

  • ۹۳/۱۱/۲۳

باسلق

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی