آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

برشتوک

مواد لازم:

آرد     200 گرم      آرد نخودچی     50 گرم        کره     200 گرم

هل     1 ق س         پودر قند         150 گرم 

طرز تهیه:

ابتدا آردها را جداگانه تفت داده و الک میکنیم. آرد ها را در ظرف ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. کره را اضافه کرده و کمی تفت داده و از روی  حرارت برمیداریم. بعد از اینکه کمی خنک شد پودر قند و هل را اضافه کرده و هم میزنیم تا خوب مخلوط شود.در یک ظرف مشما پهن کرده و مواد را ریخته و با پشت قاشق مواد را منسجم و صاف میکنیم.در یخچال قرار میدهیم و بعد از 3 ساعت برش میدهیم و یا قالب میزنیم.

اگر خواستیم برشتوک کاکائویی داشته باشیم میتوان 20 گرم از میزان آرد کم کرده و 20 گرم پودر کاکائو استفاده کنید. برای تزیین برشتوک میتوان کمی شکلات روی حرارت غیر مستقیم آب کرد و بعد از خنک شدن مواد و قبل از اینکه در یخچال قرار دهیم روی مواد بریزیم.

  • ۹۵/۰۴/۰۷

برشتوک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی