مواد لازم:
آرد 200 گرم آرد نخودچی 50 گرم کره 200 گرم
هل 1 ق س پودر قند 150 گرم
طرز تهیه:
ابتدا آردها را جداگانه تفت داده و الک میکنیم. آرد ها را در ظرف ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. کره را اضافه کرده و کمی تفت داده و از روی حرارت برمیداریم. بعد از اینکه کمی خنک شد پودر قند و هل را اضافه کرده و هم میزنیم تا خوب مخلوط شود.در یک ظرف مشما پهن کرده و مواد را ریخته و با پشت قاشق مواد را منسجم و صاف میکنیم.در یخچال قرار میدهیم و بعد از 3 ساعت برش میدهیم و یا قالب میزنیم.
اگر خواستیم برشتوک کاکائویی داشته باشیم میتوان 20 گرم از میزان آرد کم کرده و 20 گرم پودر کاکائو استفاده کنید. برای تزیین برشتوک میتوان کمی شکلات روی حرارت غیر مستقیم آب کرد و بعد از خنک شدن مواد و قبل از اینکه در یخچال قرار دهیم روی مواد بریزیم.