مواد لازم:
آب 2/3 پیمانه شکر 2/3 پیمانه
آبلیمو 1/3 پیمانه نشاسته ذرت 2 ق غ
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته ذرت را با 2 ق از اب مخلوط کرده و کنار میگذاریم.شکر و بقیه آب و آبلیمو را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار میدهیم.بعد از حل شدن کامل شکر نشاسته را هم اضافه کرده و سریع هم میزنیم .حرارت باید کم باشد و سریع هم زد چون نشاسته میبندد. بعد از سفت شدن از روی حرارت بر میداریم و در یخچال قرار میدهیم.حدود 10 دقیقه باید هم زد تا به غلظت لازم برسد.
آبلیمو باید تازه باشد و الا ژله تیره خواهد شد.
اگر خواستید روی کیک را کاملا با ژله پوشش دهید ابتدا کیک باید خامه کشی شود و بعد ژله ولرم روی آن داده شود.
اگر خواستید با ژله روی کیک داخل تصویر را پر کنید باید ژله سرد باشد و داخل قیف ریخته شود.