آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

ژله بریلو

مواد لازم:

آب        2/3 پیمانه       شکر                 2/3 پیمانه

آبلیمو    1/3 پیمانه      نشاسته ذرت       2 ق غ

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته ذرت را با 2 ق از اب مخلوط کرده و کنار میگذاریم.شکر و بقیه آب و آبلیمو را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار میدهیم.بعد از حل شدن کامل شکر نشاسته را هم اضافه کرده و سریع هم میزنیم .حرارت باید کم باشد و سریع هم زد چون نشاسته میبندد. بعد از سفت شدن از روی حرارت بر میداریم و در یخچال قرار میدهیم.حدود 10 دقیقه باید هم زد تا به غلظت لازم برسد.

آبلیمو باید تازه باشد و الا ژله تیره خواهد شد.

اگر خواستید روی کیک را کاملا با ژله پوشش دهید ابتدا کیک  باید خامه کشی شود و بعد ژله ولرم روی آن داده شود. 

اگر خواستید با ژله روی کیک داخل تصویر را پر کنید باید ژله سرد باشد و داخل قیف ریخته شود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی