مواد لازم:
شیر 1 پیمانه نشاسته ذرت 2 ق س وانیل 1 ق چ
شکر 1/4 پیمانه زرده تخم مرغ 2 عدد کره 2 ق غ
طرز تهیه:
برای آماده کردن کرم کمی از شیر و زرده تخمرغها و نیمی از شکر و وانیل و نشاسته را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم. نیمی از شکر و بقیه شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم وقتی جوش آمد مواد مخلوط شده را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا سفت شود و در نهایت کره را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.
این کرم برای شیرینی دانمارکی و یا وسط کیک اسفنجی مناسب است.