مواد لازم:
پوره طالبی 3.5 پیمانه شکر 1 پیمانه خامه صبحانه 100گرم
پودر ژلاتین 2ق غ آب سرد 1/2 پیمانه وانیل 1/4 ق چ
طرز تهیه:
ابتدا نصف پیمونه آب سرد توی یه کاسه ریختم و پودر ژلاتین رو روش پاشیدم و کنار گذاشتم.
بعد که دیگه دونه هاش روی آب نبود و آب یکم جذب شد روی کتری روشن گذاشتم تا با بخار ، آب بشه (بن ماری)...گذاشتم کنار تا سرد بشه
سپس طالبی خورد شده با شکر مخلوط کردم میکسرکردم
توی یه کاسه خامه رو خالی کردم. پوره طالبی به اندازه یه لیوان توی خامه ریختم و هم زدم (اگه یهو همه رو قاطی کنین ممکنه یکدست نشه)
بعد هم بقیه پوره رو کم کم ریختم و هم زدم تا مایه صافی داشته باشم
پودر ژلاتین خنک شده به مخلوط طالبی و خامه اضافه کردم توی ظرف مورد نظر ریختم ٤ساعت داخل یخچال گذاشتم
اگر طالبی شیرین باشد میتوانید از نصف پیمانه شکر استفاده کنرد