مواد لازم:
شیر 1/2 پیمانه خامه صبحانه 200 گرم پودر ژلاتین 2 ق س
شکر 1/2 پیمانه پوره لبو 3/4 پیمانه آب 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
لبو را با 2/3 پیمانه آب بگذارید تا بپزد و در نهایت 3 ق آب در ته ظرف بماند.لبو هارا به همراه آب باقیمانده در مخلوط کن ریخته و پوره کنید.خامه و شیر و شکر را هم اضافه کنید. ژلاتین را آب ریخته و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری ) حل کرده و به مواد قبلی اضافه کنید و در طرف مورد نظر بریزید و 3 ساعت در یخچال باشد.