مواد لازم:
شاتوت 500 گرم شکر 100 گرم شیر نارگیل 1/2 پیمانه
ژلاتین 2 ق س خامه 100 گرم بستنی وانیلی 100 گرم
طرز تهیه:
شاتوت را در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند و بعد آن را میکس کرده و از صافی رد کنید. شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شکر حل شود. ژلاتین را در شیر نارگیل ریخته و روی حرارت غیر مستقم قرار دهید تا ژلاتین حل شود. بعد از آماده شدن همه مواد را مخلوط کرده و با دور کند همزن بزنید در ظرف ریخته و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوان به جای خامه از بستنی وانیلی استفاده کرد و به جای شیر نارگیل از شیر استفاده نمود.