آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم: 

شیر         500 میلی لیتر       شکر          200 گرم         آب سرد        1/3 پیمانه

خامه        125 میلی لیتر        ژلاتین        6 ق چ             گلاب            1/8 پیمانه   

زعفران     مقدار دلخواه            وانیل        کمی

طرز تهیه: 

ژلاتین را روی آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم آن را مخلوط میکنیم. شیر و شکر را روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا شکر حل شود و لازم نیست به جوش آید. وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. گلاب و ژلاتین را اضافه کرده و بعد از کمی سرد شدن خامه را اضافه میکنیم و در نهایت زعفران را اضافه کرده و در قالب ریخته، در یخچال قرار میدهیم. 

برای زیباتر شدن میتوان قبل از ریختن زعفران کمی از مواد را در قالب ریخت و به بقیه آن زعفران اضافه کرد. بعد از اینکه لایه اول کمی سفت شد لایه زعفرانی را در قالب ریخت. در این حالت دسر شما دو رنگ خواهد شد.

  • ۹۴/۰۴/۰۹

کرم زعفرانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی