مواد لازم:
شیر 500 میلی لیتر شکر 200 گرم آب سرد 1/3 پیمانه
خامه 125 میلی لیتر ژلاتین 6 ق چ گلاب 1/8 پیمانه
زعفران مقدار دلخواه وانیل کمی
طرز تهیه:
ژلاتین را روی آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم آن را مخلوط میکنیم. شیر و شکر را روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا شکر حل شود و لازم نیست به جوش آید. وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. گلاب و ژلاتین را اضافه کرده و بعد از کمی سرد شدن خامه را اضافه میکنیم و در نهایت زعفران را اضافه کرده و در قالب ریخته، در یخچال قرار میدهیم.
برای زیباتر شدن میتوان قبل از ریختن زعفران کمی از مواد را در قالب ریخت و به بقیه آن زعفران اضافه کرد. بعد از اینکه لایه اول کمی سفت شد لایه زعفرانی را در قالب ریخت. در این حالت دسر شما دو رنگ خواهد شد.