آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

چیز کیک شعیریه

مواد لازم:

رشته شعیریه       1 بسته           کره                    70گرم        شیر عسلی          نصف قوطی 

پنیر خامه ای        100گرم        خامه  فرم گرفته     100 گرم      کرم کارامل       1 بسته

شیر                   2 لیوان          بیسکویت پتی بور    1 بسته

طرز تهیه: 

رشته های شعیریه رو با کره تفت می دیم تا تغییر رنگ بدن فقط مواظب باشید که نسوزه.وقتی خوب تفت خورد توی ظرف می ریزیم و پهن می کنیم. کرم کارامل رو طبق دستورش یعنی دولیوان شیر سرد مخلوط می کنیم و می ذاریم به جوش بیاد و یک دقیقه بجوشه.بعد روی رشته ها می ریزیم. بلافاصله بیسکوییت های پتی بور را روی رشته ها می چینیم .خامه فرم گرفته و شیر عسلی و پنیر خامه ای رو با همزن می زنیم تا کاملا سفت و غلیظ باشد .بعد خامه را روی بیسکوییت ها می ریزیم و خوب صاف می کنیم .از شیره ی کاراملی که داخل جعبه کرم کارامل بود خط های عرضی روی سطح خامه می کشیم و با خلال دندان طرح می دهیم .

حداقل ٤ ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد خیلی راحت برش می خورد.

نکته: ته ظرف را سلفون قرار دهید طوریکه دیواره ها را هم بگیرد.رشته ها و کرم کارامل را بعد از کمی سرد شدن در ظرف بریزید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی