مواد لازم:
رشته شعیریه 1 بسته کره 70گرم شیر عسلی نصف قوطی
پنیر خامه ای 100گرم خامه فرم گرفته 100 گرم کرم کارامل 1 بسته
شیر 2 لیوان بیسکویت پتی بور 1 بسته
طرز تهیه:
رشته های شعیریه رو با کره تفت می دیم تا تغییر رنگ بدن فقط مواظب باشید که نسوزه.وقتی خوب تفت خورد توی ظرف می ریزیم و پهن می کنیم. کرم کارامل رو طبق دستورش یعنی دولیوان شیر سرد مخلوط می کنیم و می ذاریم به جوش بیاد و یک دقیقه بجوشه.بعد روی رشته ها می ریزیم. بلافاصله بیسکوییت های پتی بور را روی رشته ها می چینیم .خامه فرم گرفته و شیر عسلی و پنیر خامه ای رو با همزن می زنیم تا کاملا سفت و غلیظ باشد .بعد خامه را روی بیسکوییت ها می ریزیم و خوب صاف می کنیم .از شیره ی کاراملی که داخل جعبه کرم کارامل بود خط های عرضی روی سطح خامه می کشیم و با خلال دندان طرح می دهیم .
حداقل ٤ ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد خیلی راحت برش می خورد.
نکته: ته ظرف را سلفون قرار دهید طوریکه دیواره ها را هم بگیرد.رشته ها و کرم کارامل را بعد از کمی سرد شدن در ظرف بریزید.