مواد لازم:
بیسکویت ساده 120 گرم کره ذوب شده 75 گرم
مواد رویه:
پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه 200 گرم آب سرد 1/4 پیمانه
شکر 150گرم پودر ژلاتین 2 ق س وانیل 1/4 ق چ
طرز تهیه:
بیسکویت پودر شده و کره را با هم مخلوط کرده و در کف قالب کمربندی به قطر 23 سانت ریخته و پرس میکنیم. قالب را نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده وبدون هم زدن روی حرارت کتری قرار میدهیم تا ژلاتین حل شود بعد میتوانیم هم بزنیم تا یکدست شود. پنیر و خامه و شکر و وانیل را با همزن میزنیم و ژلاتین سرد شده را هم اضافه میکنیم و روی بیسکویت میریزیم.
اگر خواستیم میتوانیم روی مواد قبلی بعد از 2 ساعت ژله بدهیم. ولی باید ژله را در 1/5 لیوان آب حل کرده و بعد از سرد شدن روی لایه پنیری بریزیم. میتوانیم به جای مخلوط بیسکویت و کره از نان رولت استفاده کرد، در این صورت لایه زیر نرم خواهد بود و مانند بیسکویت ترد و خشک نیست. میتوانیم قبل از ریختن ژله میوه دلخواه مثل موز را روی لایه پنیری بریزیم و بعد ژله همان میوه، مثلا ژله موز را روی مواد بدهیم. در این صورت چیز کیک همان میوه را داردمثل چیز کیک موز.