مواد لازم:
نان رولت 1 عدد پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه صبحانه 200 گرم
شکر 100 گرم پودر ژلاتین 2 ق س شاتوت 100 گرم
آب 1/3 پیمانه
طرز تهیه:
نان رولت را ته قالب کمربندی قرار میدهیم. شاتوتها را در فریزر قرار داده و بعد از نیم ساعت میکس میکنیم. پنیر و خامه و شکر را در ظرفی با همزن زده و ژلاتین حل شده در آب را که سرد شده اضافه کرده و شاتوتها را هم اضافه میکنیم.بعد از مخلوط شدن روی نان در قالب میریزیم به طوریکه کاملا کناره های ظرف را بگیرد. قالب را در یخچال قرار میدهیم. بعد از 2 ساعت چیز کیک آماده است. میتوان به جای نان رولت از مخلوط 200 گرم بیسکویت میکس شده و 100 گرم کره ذوب شده استفاده کرد. در این حالت باید قبل از ریختن مواد پنیری قالب نیم ساعت در یخچال بماند.