مواد لازم:
بیسکویت ساده 180 گرم کره 80 گرم پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم عسل 3 ق غ شکلات ذوب شده 180 گرم
ژلاتین 1 ق چ آب 1/4 پیمانه موز 1 عدد
طرز تهیه:
کره ذوب شده و بیسکویت پودر شده را مخلوط کرده و در قالب کمربندی به قطر 23 سانت میریزیم و 1 ساعت در یخچال قرار میدهیم.
خامه و پنیر و عسل را با همزن زده و ژلاتین حل شده در آب و شکلات ذوب شده را اضافه میکنیم و در قالب روی بیسکویت میریزیم. در نهایت موز خرد شده را میچینیم و در یخچال قرار میدهیم بعد از گذشت 1 ساعت میتوانیم 1 بسته ژله را با 1 لیوان آب جوش و 1/2 لیوان آب سرد مخلوط کرده و بعد از سرد شدن روی مواد قبلی بریزیم. بعد از 2 ساعت برای سرو آماده است.
برای لایه زیرین میتوان به جای بیسکویت از نان رولت استفاده کرد.