مواد لازم:
آب آناناس 1 و 1/2 پیمانه شکر 3/4 پیمانه شیر 1 پیمانه
خامه صبحانه 2/3 پیمانه ژلاتین 2 ق س آناناس مقدار لازم
طرز تهیه:
ژلاتین را در 1/2 لیوان آب آناناس به روش بن ماری ( روی در کتری ) حل میکنیم. شیر و شکر را روی حرارت قرار میدهیم ولی جوش نیاید و ژلاتین حل شده را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم در ظرف دیگری خامه و 1 پیمانه آب آناناس را مخلوط کرده و بعد از خنک شدن مواد قبلی همه را مخلوط کرده و آناناس را هم اضافه کرده و در قالب ریخته 4 ساعت در یخچال بماند.