مواد لازم:
شیر 2/5 پیمانه شکر 1/2 پیمانه زرده تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 ق چ آب سرد 1/2 پیمانه پودر ژلاتین 2/5 ق س
خامه قنادی 1 پیمانه میوه دلخواه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ژلاتین را به روش بن ماری در آب سرد حل می کنیم. شیر را گرم می کنیم ولی جوش نیاید، زرده ها و وانیل و شکر را با همزن آنقدر می زنیم تا کشدار و سفید شود. این مواد را کم کم به شیر اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه از روی حرارت برداشته و ژلاتین آماده شده را اضافه می کنیم. کمی که سرد شد خامه قنادی را اضافه می کنیم. میوه دلخواه ( مثل آناناس یا موز )را اضافه کرده و داخل قالب ریخته در یخچال می گذاریم.
برای آنکه ژله ها و دسرها راحت از ظرف جدا شوند بهتر است در قالب کمی آب ریخته و خالی کرده و 5 دقیقه قالب در فریزر بماند و بعد ژله یا دسر را ک قالب بریزیم.
منظور از خامه قنادی خامه شیرین و فرم گرفته است. البته در این دسر لازم نیست فرم گرفته باشد ولی باید شیرین باشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد خامه قنادی به مطلب خامه در همین وبلاگ مراجعه کنید.