آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کرم پاتیسیر

مواد لازم:

تخم مرغ       1 عدد           نشاسته      1 ق غ            شکر      ۱/۲ لیوان

شیر              1 لیوان         کره             30 گرم          آرد        1 ق غ

وانیل             کمی

طرز تهیه:

نشاسته و آرد را در شیر سرد حل کرده و روی حرارت می گذاریم.  تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کرده و هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد. از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را اضافه کرده و بعد از سرد شدن برای کیکها و دسرها استفاده میشود.

  • ۹۳/۱۱/۲۳

کرم پاتیسیر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی