آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

 شیر            2/5 پیمانه        شکر                    1/2 پیمانه        زرده تخم مرغ         4 عدد

وانیل            1/4 ق چ         آب سرد                 1/2 پیمانه        پودر ژلاتین            2/5 ق س 

خامه قنادی    1 پیمانه            پودر ژله آلوئه ورا    1 بسته 

 

طرز تهیه:

ژلاتین را به روش بن ماری در آب سرد حل می کنیم. شیر را گرم می کنیم ولی جوش نیاید، زرده ها و وانیل و شکر را با همزن آنقدر می زنیم تا کشدار و سفید شود. این مواد را کم کم به شیر اضافه کرده و بعد از 2 دقیقه از روی حرارت برداشته و ژلاتین آماده شده را اضافه می کنیم. کمی که سرد شد خامه قنادی را اضافه می کنیم. این مواد را داخل قالب میان تهی ریخته در یخچال می گذاریم. 

بعد از 3 ساعت با چاقوی تیز به 8 قسمت تقسیم کرده یک درمیان برشما رابرداشت و در جاهای خالی ژله آماده شده را می ریزیم. میتوان به همراه ژله میوه هم ریخت. دوباره 2 ساعت در یخچال بماند. موادی را که از قالب برداشته بودیم دوباره روی حرارت کتری آب کرده و بعد از سرد شدن در قالب میریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم.

نکات:ژله آلوئه ورا را در 1/5 لیوان آب جوش حل میکنیم.

برای آنکه ژله ها و دسرها راحت از ظرف جدا شوند بهتر است در قالب کمی آب ریخته و خالی کرده و 5 دقیقه قالب در فریزر بماند و بعد ژله یا دسر را ک قالب بریزیم.

منظور از خامه قنادی خامه شیرین و فرم گرفته است. البته در این دسر لازم نیست فرم گرفته باشد ولی باید شیرین باشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد خامه قنادی به مطلب خامه در همین وبلاگ مراجعه کنید.

  • ۹۳/۱۱/۰۹

ژله

کرم

کرم ژله

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی