مواد لازم:
شیر 500 میلی لیتر شکر 200 گرم آب سرد 1/3 پیمانه
خامه 125 میلی لیتر ژلاتین 6 ق چ پودر کاکائو 3 ق چ
وانیل کمی
طرز تهیه:
ژلاتین را روی آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم آن را مخلوط میکنیم. شیر و شکر را روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا شکر حل شود و لازم نیست به جوش آید. وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. ژلاتین را اضافه کرده و بعد از کمی سرد شدن خامه را اضافه میکنیم و در مواد را به 3 قسمت تقسیم میکنیم. به یک قسمت 1 ق پودر کاکائو حل شده در کمی آبجوش اضافه کرده و به یک قسمت 2 ق پودر کاکائو حل شده در آب جوش اضافه میکنیم. به این ترتیب یک قسمت سفید و یک قسمت شکلاتی کمرنگ و یک قسمت شکلاتی تیره خواهیم داشت. یک قسمت را به دلخواه در قالب ریخته و در یخچال قرار میدهیم. وقتی کمی سفت شد لایه بعدی و در نهایت لایه آخر.