مواد لازم:
کمپوت آناناس مقدار لازم ژله آناناس 1بسته شیر 2 پیمانه
شکر 1/4پیمانه شکلات شیری 75 گرم پودر کاکایو 2 ق س
نشاسته ذرت 1.5 ق س وانیل 1/2 ق چ پودر ژلاتین 2 ق س
خامه 75 گرم تخم مرغ 1 عدد پتی بور میزان لازم
طرز تهیه:
آناناس را ته ظرف میچینیم و ژله آناناس را طبق دستور پاکت آماده کرده و روی آناناس ها ریخته و در یخچال گذاشته تا سفت شود.
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن خوب میزنیم.و خامه را اضافه کرده و شیر و نشاسته را اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم تا گرم شود .سپس شکلات و پودر کاکایو را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا مواد یکدست و غلیظ شود. در آخر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرده و روان میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنیم.
و کمی که خنک شد. از مواد یک لایه روی ژله ریخته و بیسکوییت میچینیم و به همین ترتیب تا مواد کامل در قالب ریخته شود. سپس 5 ساعت در یخچال قرار داده تا کامل سفت شود. بعد از قالب برگردانده و برش میدهیم.
من از قالب ناودانی استفاده کردم.