موادلازم:
انبه ۲ عدد آب ۱/۲پیمانه پودر ژلاتین ۱/۵ق غ
خامه ۱ پیمانه شکر ۳ق غ
طرزتهیه:
انبه ها را پوست گرفته و هسته ی انها را جدا می کنیم.
با شکر مخلوط کرده و درون مخلوط کن می ریزیم.
خامه را هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل کرده و به مواد اضافه می کنیم.
موادرا در قالب دلخواه ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.
برای خامه می توانید هم از خامه ی صبحانه و هم خامه ی قنادی استفاده کنید .
که در صورت استفاده از خامه ی قنادی دسر شیرین تر میشود.