آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

ترحلوای شیرازی

مواد لازم:

آرد برنج         1/4پیمانه            نشاسته      1/2 پیمانه       شکر       220گرم 

شیر              2.5 پیمانه            آب            1 پیمانه           گلاب       1/2 پیمانه

زعفران          میزان لازم

طرز تهیه: 

 نشاسته و شیر و آرد برنج و آب و گلاب را مخلوط کرده و شکر را هم اضافه کرده روی حرارت می گذاریم وقتی غلیظ شد برداشته ودر ظرف چرب شده میریزیم. در یخچال به مدت 2 ساعت بماند. می توان نصف مواد را در ظرف ریخته وداخل یخچال قرار دهیم و نصف مواد را با زعفران آب کرده مخلوط کرده وقتی لایه قبلی خودش را گرفت با چنگال شیارهای روی آن ایجآد کرد و  لایه جدید را روی آن بریزیم. میتوان حتی یک لایه هم با پودر کاکائو اضافه کرد. اگر خواستیم برش دهیم یا قالبی در بیاوریم باید زمان ۶ ساعت در یخچال بماند.

  • ۹۳/۱۱/۱۱

دسر

دسر افطاری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی