مواد لازم:
آرد برنج 1/4پیمانه نشاسته 1/2 پیمانه شکر 220گرم
شیر 2.5 پیمانه آب 1 پیمانه گلاب 1/2 پیمانه
زعفران میزان لازم
طرز تهیه:
نشاسته و شیر و آرد برنج و آب و گلاب را مخلوط کرده و شکر را هم اضافه کرده روی حرارت می گذاریم وقتی غلیظ شد برداشته ودر ظرف چرب شده میریزیم. در یخچال به مدت 2 ساعت بماند. می توان نصف مواد را در ظرف ریخته وداخل یخچال قرار دهیم و نصف مواد را با زعفران آب کرده مخلوط کرده وقتی لایه قبلی خودش را گرفت با چنگال شیارهای روی آن ایجآد کرد و لایه جدید را روی آن بریزیم. میتوان حتی یک لایه هم با پودر کاکائو اضافه کرد. اگر خواستیم برش دهیم یا قالبی در بیاوریم باید زمان ۶ ساعت در یخچال بماند.