مواد لازم:
بیسکویت ساده 150 گرم کره 80 گرم پنیر ماسکارپونه 250 گرم
شیر عسلی 1/2 پیمانه آبلیمو 1/4پیمانه پودر ژلاتین 1 ق چ
ژله لیمو 50 گرم آب جوش 3/4 پیمانه
طرز تهیه:
بیسکویت را پودر کرده و با کره ذوب شده مخلوط کرده و در قالب 23 سانتی ریخته و پرس کرده، نیم ساعت در یخچال می گذاریم. ژلاتین را روی آبلیمو ریخته و روی حرارت کتری قرار میدهیم تا حل شود. پنیر و شیر عسلی را مخلوط کرده و ژلاتین آماده و سرد شده را اضافه کرده و با همزن میزنیم. این مواد را روی بیسکویت ریخته و مجدد در یخچال می گذاریم. بعد از 2 ساعت ژله لیمو را که در آبجوش حل شده را روی مواد میریزیم و دوباره در یخچال بماند.
توجه داشته باشید شیر عسلی باید از آن نوعی باشد که داخل قوطی فلزی است، چون این نوع شیر عسلی غلیظ و شیرین است.