آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

چیز کیک لیمو

مواد لازم: 

بیسکویت ساده     150 گرم         کره            80 گرم           پنیر ماسکارپونه         250 گرم  

شیر عسلی         1/2 پیمانه        آبلیمو         1/4پیمانه        پودر ژلاتین                1 ق چ 

ژله لیمو             50 گرم            آب جوش     3/4 پیمانه

طرز تهیه: 

بیسکویت را پودر کرده و با کره ذوب شده مخلوط کرده و در قالب 23 سانتی ریخته و پرس کرده، نیم ساعت در یخچال می گذاریم. ژلاتین را روی آبلیمو ریخته و روی حرارت کتری قرار میدهیم تا حل شود. پنیر و شیر عسلی را مخلوط کرده و ژلاتین آماده و سرد شده را اضافه کرده و با همزن میزنیم. این مواد را روی بیسکویت ریخته و مجدد در یخچال می گذاریم.  بعد از 2 ساعت ژله لیمو را که در آبجوش حل شده را روی مواد میریزیم و دوباره در یخچال بماند. 

توجه داشته باشید شیر عسلی باید از آن نوعی باشد که داخل قوطی فلزی است، چون این نوع شیر عسلی غلیظ و شیرین است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی