مواد لازم:
آب طالبی 1/3 پیمانه پوره طالبی 1/2 پیمانه شکر 2 ق س
بستنی وانیلی 300 گرم پودر ژلاتین 2 ق س خامه 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
ژلاتین را در آب طالبی ریخته و روی حرارت غیر کتری قرار میدهیم. بستنی و پوره طالبی و ژلاتین آماده و خامه و شکر را مخلوط کرده و در قالب ریخته ودر یخچال قرار میدهیم. میتوان در این مرحله از کمی رنگ سبز خوراکی هم استفاده کرد.
برای درست کردن آب و پوره طالبی، طالبی را در مخلوط کن بریزید و بعد از خرد شدن کامل طالبی، 15 دقیقه در حالت سکون باشد. پوره طالبی بالای ظرف قرار میگیرد و آب طالبی در زیر.
به جای طالبی میتوان از هندوانه هم استفاده کرد.میتوان بعد از اینکه نیم ساعت در یخچال ماند نان رولت روی آن قرار داد و مجددا در یخچال بماند. در این حالت باید دسر را برای سرو در ظرف دیگری برگردانیم.