آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

دسر مونت طالبی

مواد لازم: 

آب طالبی          1/3 پیمانه         پوره طالبی        1/2 پیمانه       شکر     2 ق س

بستنی وانیلی     300 گرم          پودر ژلاتین         2 ق س           خامه     1/2 پیمانه

طرز تهیه: 

ژلاتین را در آب طالبی ریخته و روی حرارت غیر کتری قرار میدهیم.  بستنی و پوره طالبی و ژلاتین آماده و خامه و شکر را مخلوط کرده و در قالب ریخته ودر یخچال قرار میدهیم. میتوان در این مرحله از کمی رنگ سبز خوراکی هم استفاده کرد.

برای درست کردن آب و پوره طالبی، طالبی را در مخلوط کن بریزید و بعد از خرد شدن کامل طالبی، 15 دقیقه در حالت سکون باشد. پوره طالبی بالای ظرف قرار میگیرد و آب طالبی در زیر. 

به جای طالبی میتوان از هندوانه هم استفاده کرد.میتوان بعد از اینکه نیم ساعت در یخچال ماند نان رولت روی آن قرار داد و مجددا در یخچال بماند. در این حالت باید دسر را برای سرو در ظرف دیگری برگردانیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی