مواد لازم:
هویج 1 کیلو شکر 1 کیلو بیسکویت ساده مقدار لازم
ژلاتین 1 ق س گلاب 1/2 پیمانه نشاسته 3 ق س
آبلیمو 1 ق س زعفران 1 ق س
طرز تهیه:
هویج را با 2 لیوان آب میپزیم. بعد در غذاساز له کرده و دوباره همراه شکر روی حرارت قرار میدهیم. نشاسته حل شده در مقداری آب را بعداز قوام آمدن اضافه میکنیم. بعد از قوام کامل هل و گلاب و آبلیمو و ژلاتین حل شده در گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم. در ظرف مورد نظر سلفون قرار داده و یک ردیف بیسکویت چیده و مقداری از مواد آماده و سرد شده را ریخته و لایه ها را تکرار میکنیم. 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم.
به نظر من مقدار شکر زیاد است و 850 گرم بهتر است.