آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

دسر هویج

مواد لازم:

هویج       1 کیلو         شکر      1 کیلو              بیسکویت ساده       مقدار لازم

ژلاتین      1 ق س        گلاب      1/2 پیمانه        نشاسته                3 ق س 

آبلیمو      1 ق س        زعفران   1 ق س 

طرز تهیه:

هویج را با 2 لیوان آب میپزیم. بعد در غذاساز له کرده و دوباره همراه شکر روی حرارت قرار میدهیم. نشاسته حل شده در مقداری آب را بعداز قوام آمدن اضافه میکنیم. بعد از قوام کامل هل و گلاب و آبلیمو و ژلاتین حل شده در گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم. در ظرف مورد نظر سلفون قرار داده و یک ردیف بیسکویت چیده و مقداری از مواد آماده و سرد شده را ریخته و لایه ها را تکرار میکنیم. 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم.

به نظر من مقدار شکر زیاد است و 850 گرم بهتر است.

  • ۹۴/۰۴/۲۹

دسر هویج

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی