آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

دسر خرمالو

مواد لازم:

شیر       4 لیوان                    خامه صبحانه      1 بسته        پودر ژلاتین     4 ق غ

شکر      1 لیوان سر خالی      پوره خرمالو         1 لیوان        آب                 1/4 پیمانه

طرز تهیه:

پودر ژلاتین را در آب به روش بن ماری حل میکنیم.شیر و شکر را در قابلمه ریخته  و روی حرارت میگذاریم تا زمانی که شکر حل شود ولی جوش نیاید. خامه و پوره خرمالو را مخلوط کرده  و بعد از اینکه شیر از حرارت افتاد با هم مخلوط میکنیم. ژلاتین را هم اضافه کرده ودر ظرف ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بماند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی