آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

حلوای عربی

مواد لازم:

آرد        1 پیمانه      شیر خشک      1 پیمانه         شکر       ۱.۵ پیمانه

آب        1 پبمانه       روغن جامد     ۱۵۰ گرم       هل        1/2 ق چ

زعفران  1 ق چ 

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه شربت آب و شکر را روی حرارت قرار میدهیم. وقتی شکر حل شد زعفران آب کرده را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.

آرد را تفت داده و الک میکنیم و شیر خشک را هم الک کرده و به همراه آرد دوباره تفت میدهیم. بعد روغن را کم کم اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. شربت ولرم شده را کم کم اضافه میکنیم و بعد از 5 دقیقه هم زدن از روی حرارت برمیداریم.

این حلوا را میتوان در ظرف ریخت و تزیین کرد و یا با قیف در قالب تارت های آماده ریخت.

در این حلوا به جای روغن جامد میتوان از کره و یا مخلوط کره و روغن جامد استفاده کرد

این حلوا برعکس حلوای معمولی باید کمی شل باشد. بعد از آنکه در ظرف ریختید سفت خواهد شد. اگر زیاد روی حرارت بماند بعد از سرد شدن به قدری سفت میشود که قابل خوردن نیست.

این حلوا کشدار است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی