مواد لازم:
کره 100 گرم آرد 1.5 پیمانه
پودر قند 1.5 پیمانه زنجبیل 1 ق غ
طرز تهیه:
ابتدا آرد را کمی تفت میدهیم ولی نباید تغییر رنگ دهد سپس کره را اضافه کرده و کمی هم با کره تفت میدهیم بعد از روی حرارت برداشته و پودر قند و زنجبیل را اضافه میکنیم. در ظرف ریخته و با قاشق آن را صاف کرده ودر یخچال قرار میدهیم بعد از 2 ساعت میتوان آن را برش داد .
برای راحتی کار میتوان ابتدا کمی پودر پسته در قالبهای مخصوص شکلات ریخت و بعد روی آن حلوا ریخت.در این صورت حلوا شکل بهتری خواهد داشت
می توان قبل از اضافه کردن زنجبیل کمی از مواد را برداشت و به آن پودر کاکائو اضافه کرد ودر ته قالب پرس کرد و به بقیه مواد زنجبیل اضافه کرد و روی مواد قبلی ریخت و پرس کرد