آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

کره           100 گرم        آرد         1.5 پیمانه

پودر قند      1.5 پیمانه       زنجبیل    1 ق غ

طرز تهیه:

ابتدا آرد را کمی تفت میدهیم ولی نباید تغییر رنگ دهد سپس کره را اضافه کرده و کمی هم با کره تفت میدهیم بعد از روی حرارت برداشته و پودر قند و زنجبیل را اضافه میکنیم. در ظرف ریخته و با قاشق آن را صاف کرده ودر یخچال قرار میدهیم بعد از 2 ساعت میتوان آن را برش داد .

برای راحتی کار میتوان ابتدا کمی پودر پسته  در  قالبهای مخصوص شکلات ریخت و بعد روی آن حلوا ریخت.در  این صورت حلوا شکل بهتری خواهد داشت

می توان قبل از اضافه کردن زنجبیل کمی از مواد را برداشت و به آن پودر کاکائو اضافه کرد ودر ته قالب پرس کرد و به بقیه مواد زنجبیل اضافه کرد و روی مواد قبلی ریخت و پرس کرد 

  • ۹۵/۱۰/۲۶

حلوای زنجبیلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی